diumenge, 13 de desembre del 2009

L'EQUIP DE LA VICARÍA DE LA SOLIDARIDAD JAÉN-PERU, A PARTIR D'ARA

La Marisabel, com molt bé sabeu ha estat el puntal i l’eix de totes les actuacions que hem portat a terme des de l’any 1996. Un dels molts punts forts que va saber implantar a la Vicaría va ser el fet de cohesionar un equip fort i decidit per treballar per la justícia social i incidir en totes aquelles situacions en què calia fer una defensa ferma dels drets humans a la zona, tant vulnerats per tot arreu.
El seu paper ha estat cabdal per avançar en els projectes de cooperació i definir els eixos d’intervenció tant en les àrees d’actuació com en la definició de prioritats. Segur que el seu record perdurarà al llarg del temps i sempre tindrem present el seu somriure i la seva total disponibilitat i compromís.
Ella ens va ensenyar que cal seguir endavant amb compromís i amb fermesa. I això és el que farem, encara que ens costi a tots!
Avui l’equip de la Vicaría l’encapçala en Paco Muguiro, el qual també és el director de la Radio Marañón. En Paco fa més de 10 anys que treballa al Vicariato de Jaén i té una llarga experiència de compromís envers les persones més desafavorides, és la veu dels que no tenen veu, sovint ha patit persecució política, judicial i policial pel seu ferm compromís públic davant les injustícies que es donen en les comunitats de la zona.
Ben segur que será un referent molt clar en els projectes que continuem desenvolupant a la zona.
Al mateix temps recordem a les persones que segueixen treballant a la Vicaría, sobretot l’Analú, des de les seves tasques de secretaria, administració i comptabilitat; en Clodo com a responsable de campanyes de sensibilització i xofer; en Santos a la consergeria; la Rosita auxiliar de les letradas, i la Jannyra jurista i defensora legal. Aquest any comptem, també, amb l’Anna Maria com a tècnica superior que s’incorpora a l’equip amb molta fermesa i esperit de compromís.
Us volem fer arribar la il·lusió de tots i totes per continuar aquest gran treball i compromís que va iniciar la Marisabel ¡